
Ataşehir Küçük Şeyler Anaokulu | Ataşehir, İstanbul

Özellikler
İLETİŞİM BİLGİLERİ

Ataşehir / İstanbul




OKUL ÖZELLİKLERİ
Yetkili: Yasemin ERDOĞAN
Kuruluş Tarihi: 2006
Bahçesi: Var
Yabancı Dil Eğitimi: Var
Özellikler:
Kamera Sistemleri, Projeksiyon, Akıllı Tahta, Akıllı Telefon Uygulaması
Aktiviteler / Branşlar:
İngilizce, Modern Dans, Denge Hareket, Sanat Atölyesi
HARİTA
Okulun adresini rahat bulabilmek için aşağıdaki harita resmine tıklayın. Konum paylaş özelliğine onay vererek birçok adres tarifine ulaşabilir ve okula rahatça gidebilirsiniz.

SERVİS
Ümraniye, Batı Ataşehir, Göztepe, İçerenköy güzergahlarında servislerimiz bulunmaktadır.
GENEL BİLGİLER
Ailelere, bireylere psikolojik danışma; firmalara yönetim, organizasyon ve insan kaynakları alanlarında eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunan firmamız, “Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi” 11 Mayıs 2005’te kuruldu. 2006 yılında da bir eğitim markası olarak Küçük Şeyler Akademisi Anaokulunun temelleri atıldı. Ataşehir Küçük Şeyler Anaokulu da 2010-2011 öğretim yılı itibariyle, çocuklar ve aileler için çıktığı yolda, onlara söz vermiş olmanın bilinciyle hizmet vermektedir.
FELSEFEMİZ
Suflör kullanmadan yaşamayı öğrenen çocuklar yetiştirmek:
Kültürümüz ve ülkemizin eğitim sistemi, çocuklarımızı büyüme, gelişme ve eğitim sürecinde suflörlük yaparak yetiştirmeye yatkındır. Hatta bunda bazen o kadar ileri gideriz ki zaman zaman dayanamayıp çocuklarımızın yerine sahneye biz fırlarız. Suflör kullanmadan yaşamayı öğrenen çocuklarımızın, suflör kullanmayan liderler olarak ülkemize katkıda bulunacaklarına inanıyoruz.
Doğayla ve toplumla iletişim ve empati kurabilen çocuklar yetiştirmek:
Doğayla ve toplumla ilgili, farkındalık düzeyi gelişmiş, topluma ve doğaya karşı sorumluluk hisseden çocuklar yaşanabilir bir çevrenin ve çağdaş toplumun güvencesidir.
Çocukların içlerindeki yaşama sevincini, kendiliğindenliği ve yaratıcılığı tüm yaşamlarına taşımalarını sağlamak:
Okul öncesi dönem bireyin yaşama koşulsuz bakabildiği, büyüme, gelişme, öğrenme ve yaşama sevincinin hissedildiği yaratıcılık ve kendiliğindenliğin en düzeyde olduğu dönemdir. Bu özelliklerin yaşam boyu sürmesi iyi bir okul öncesi eğitimle olasıdır.
Çocuklarda psikolojik düğümler oluşmasını önlemek:
“Psikolojik Düğümler” terimi psikolojide “bitmemiş işler” anlamına gelir. Bireylerde görülen birçok ruhsal sorunun temelinde çocukluk dönemindeki olumsuz yaşantı ve deneyimler olduğu görülmektedir. Küçük Şeyler Akademisi’nde, varsa oluşan psikolojik düğümleri çözmeyi ve psikolojik düğümlerin oluşmasını önlemeyi temel bir ilke olarak benimsiyoruz.
Uyumlaşmış çocuklar yetiştirmek:
Uyumlu olmak, tek taraflı olarak uymak anlamına gelirken, uyumlaşma ise tıpkı selamlaşma gibi karşılıklı bir çaba ve eylem gerektirir. Uyumlaşmada taraflar birbirlerini önemser ve uzlaşırlar.
Ailelere ve topluma “çocuksu” değerleri ve insani değerleri sunmak:
Çocuklarda doğal değerler vardır: Dürüstlük, gerçekçilik, içtenlik, doğallık nedenlerini sorgulama, araştırma vb… Bu değerlerin korunmasını ve yetişkinlik dönemlerinde de canlı kalmasını önemsiyoruz.
VİZYONUMUZ
Küçük Şeyler Akademisi Anaokulunun vizyonu “suflör” kullanmadan yaşamayı öğrenen çocuklar yetiştirmek; topluma “çocuksu” değerleri, insani değerleri sunmak ve yaygınlaştırmak, ülkemizde okul öncesi eğitim alanında güvenilir, saygın ve bilimsel temelli yüksek kalite standardını yaygınlaştırmaktır.
MİSYONUMUZ
“İnsan yaşamının çok önemli olan bu dönemi için farklı ve kaliteli bir seçenek oluşturmaktır.”
FARKLILIKLARIMIZ
- Biz eğitim, birikim ve deneyimlerimizle uzmanlaştığımız işi yapıyoruz.
- Üniversitelerin “Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği” bölümlerinden mezun öğretmenlerle çalışıyoruz. Bu nedenle “olması gerektiği gibi” bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.
- Okulumuzun müstakil ve korunaklı binaları ile çocuklarınıza güvenli ve doğal bir ortam sunuyoruz.
- Beslenme, temizlik ve güvenliğe özel bir önem veriyoruz.
- Uzman ekip tarafından seçilen oyuncaklar ve eğitim materyalleri ile 3-6 yaş grubu öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarını destekliyoruz.
- Prof. Dr. Üstün Dökmen başta olmak üzere uzmanlarımız yıl boyunca; çocuk psikolojisi, aile içi ve eşler arası iletişim, çocuk yetiştirme tutumları, çocukla uzlaşma, yaratıcı çocuk yetiştirme, kendine güvenen çocuk yetiştirme, çocuklarda kişisel vizyon oluşturma gibi çeşitli konularda deneyimlerini siz değerli ailelerimizle paylaşarak, bir “aile akademisi” hizmeti veriyorlar.
- Öğretmenlerimizin sınıflarında uygulayacakları aylık, haftalık ve günlük eğitim planların değerlendirilmesi Üstün Dökmen Akademisinin uzmanları tarafından yapılıyor.
- 1,5 yaşından ilköğretim 1.sınıfa kadar okullarımızda eğitim gören öğrencilerimiz herhangi bir yabancı dili kolayca öğrenebilmesini sağlayan yabancı dil alt yapısına sahip oluyorlar.
EĞİTİM PROGRAMIMIZIN ÖZELLİKLERİ
- Özgün bir programdır.
- Bilim ve sanat temellidir.
- Çocuk merkezlidir.
- Yaratıcılık ön plandadır.
- Çocuklarda, ilgi, merak ve araştırma isteklerini artırmayı ve geliştirmeyi hedefler.
- Aile katılımı önemlidir.
- Çocuğun çok yönlü gelişimi esastır.
- 2-6 yaş grubu için, Türkiye’nin her yerinde uygulanabilir bir programdır.
- Çocuğun özgürce deneyimler kazanabilmesine olanak tanıyan fırsatlar sunar.
- Tüm gruplara yoğun yabancı dil etkinliği içeren bir programdır
GEMS
Matematik ve Fende Büyük Buluşlar Eğitim Programı
- GEMS etkinlikleri ile öğrencilerimize heyecan verici etkili fen ve matematik etkinliklerini sınıflara taşıyan kaliteli ve esnek bir ders programıdır.
- GEMS etkinliklerinin amacı, temel bilimsel kavram ve yöntemleri açıklarken hayal gücünü etkilemektir.
- GEMS üniteleri, fen bilgisi eğitiminde “gözetimli keşif” yönteminin en iyi yönlerini yansıtmaktadır.
- Gözetimli keşif yöntemi bireyin öğrenime doğrudan katılımını vurgular. Bu tür etkinlikler, sadece ders kitaplarının kullanıldığı yönteme oranla daha fazla güdülenme yaratmakta ve bilim adamlarının gerçekte ne yaptığının daha gerçekçi bir şekilde anlaşılmasına katkıda bulunmaktadır.
- Daha da önemlisi, GEMS etkinlikleri öğrencilerin temel fen ve matematik kavramlarını anlamalarını ve günlük yaşamlarında gerek duydukları sorgulama alışkanlığını edinmelerini sağlamaktadır.
GEMS Projesinin Amaçları Nelerdir?
- Bağımsız öğrenen ve eleştirel düşünen bireyler yaratmak,
- Öğrencilerin fen ve matematikteki öncü kavramları anlamalarını sağlamak,
- Temel fen ve matematik becerilerinin önemini göstermek,
- Fen ve matematiğe karşı olumlu bir tutum edinilmesini sağlamaktır.
- Tasarımları gereği GEMS etkinlikleri eylemle başlar.
- Kavramlar, öğrenciler konuyla tanıştıktan ve konu hakkında bir fikre sahip olup soru sormaya başladıktan sonra tartışılmaktadır.
- Önce yapıp sonra açıklamak şeklindeki bu yöntem, öğrencinin kendiliğinden harekete geçmesini, konunun temelindeki kavram ve fikirleri anlamak için gereken deneyimi edinmesini ve eleştirel düşünmesini sağlamaktadır.
- İdeal olarak öğrencileriniz, bu etkinliği gerçekleştirerek anlamalarını istediğiniz kavramlara sorularıyla kendiliklerinden yönelecektir.
- GEMS etkinlikleri öğrencilerin kendi başlarına buluş yapmalarına olanak tanımaktadır. Öğretmen kılavuzluğundaki öğrenciler, sorgulamaya ve sonuç çıkarmaya ve daha iyi dünya modelleri oluşturmaya ulaşacaklardır.
- Bu gözetimli keşif yöntemi ders süresi içinde kavramları öğretmemiz ve işlem becerileri edindirmeniz için pratik bir yöntemdir.
OKUMA-YAZMA HAZIRLIK PROGRAMI
Akademimizde; okuma-yazma becerilerinin kazanılması yönünde çalışmalarımıza başlamadan önce öğrencilerimizin hazır bulunuşluk düzeylerini belirliyoruz.
- Dikkatini yönlendirebilme becerisinin kontrolü,
- Görsel Algı
- Şekil-Pozisyon algılama
- Şekil-Zemin algısı
- Uzaklık-Derinlik-Boyut algılama
- Okuma-yazma becerileri birbirlerine bağlı bir yapı sergilerler. Yazma işlemini bilişsel olarak algılamadan çocukların okuma işlemini gerçekleştirmeleri zordur. Bu nedenle ses farkındalığı eğitimi sadece işitsel ve görsel algıya yönelik çalışmalar değildir. Aynı zamanda yazıya geçişte rahatlık sağlayacak ön becerilerin geliştirilmesini hedefler.
Yazıya geçişte motor becerilerin kazanımı aşağıdaki aşamalarda gerçekleşir:
- Küçük kas gelişimi ve el göz koordinasyonu.
- Kalem tutma ve kullanma becerisinin kazanımı
- Karalamalardan eğik çizgi çalışmalarına geçiş
- Noktaları birleştirme
- Dalgalardan harflere geçiş
PORTFOLYO
- Portfolyo çalışmasının amacı;
- Öğrencinin öz disiplin ve sorumluluk bilincini geliştirmek ve kendini değerlendirme becerisini kazandırmak,
- Sunum becerilerini ve ifade becerilerini geliştirmek,
- Klasik değerlendirmelerin dışına çıkmak, alternatif bir değerlendirme yöntemi geliştirmek,
- Öğrencinin gelişimini, kanıtlarla ve daha sağlıklı izleyebilmek,
- Çocukların gelecekteki öğrenmelerine bilgi sunmak ve ışık tutmak,
- Çocukların gerçekte ne öğrendiklerinin somut resmini çizmek,
- Çocukların yeteneklerini sergilemek ve ilgi alanlarını geliştirmek,
- Öğrencilerin aile üyeleri ile yaptıkları çalışma vasıtasıyla daha iyi bir iletişim kurmalarını sağlamak,
- Ailelere, çocuklarını okul ve öğrenme ortamlarında izlemelerine fırsat yaratarak, dolaysız değerlendirme ortamı oluşturmaktır.
Neden Portfolyo?
- Çocuğun bilişsel, psiko-motor, sosyo-duygusal ve dil gelişimini gözlemlemek için,
- Çocuğun okulda yaptığı çalışmalar, hikâyeler, ses kayıt bandı, görüntü kayıtları, resim, proje çalışmaları, fotoğraflar, elişi etkinlikleri vb. kontrol etmek, güven gelişimlerini desteklemek ve sorumluluk duygusunu geliştirmek için
- Fiziksel, ruhsal ve sosyal alanlardaki gelişimlerini fark edebilmesi, seçici olabilmesi ve zevkle çalışabilmesi için
- Olaylara bakış açısını değerlendirebilmesi, çok yönlü düşünebilmesi, yaratıcılık yönlerinin geliştirilmesi için
PROJE TABANLI ÖĞRENME
Öğrencilerin karşılaştıkları problemler üzerinde işbirliğine dayanarak ortaklaşa çalışmalar yaparak, disiplinler arası ilişkileri görebilmelerini sağlayan öğretmenin de bu çalışmalara rehberlik ettiği, ürünün ve sürecin birlikte değerlendirildiği bir yaklaşım olan Proje Tabanlı öğrenmeyi uyguluyoruz.
YAŞAYAN DEĞERLER EĞİTİMİ
Küçük Şeyler Anaokullarında öğrenme amacımıza ulaşmak için bize yol gösterecek bir dizi temel değerler saptadık. Bu temel değerleri yıl içinde eğitim programımızın içinde ele alarak işlemekteyiz.
Değerlerimiz;
- Barış
- Sevgi
- Saygı
- Sorumluluk
- İşbirliği
EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ
Okul öncesi eğitim çocuğun kendini tanıma sürecidir. Tüm çalışmalarımız bu sürecin etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesine yöneliktir.
Okullarımız özgün eğitim programı, donanımlı eğitim, oyun ve etkinlik alanları, her biri çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitimi uzmanı olan öğretmenleri ile 1,5 – 6 yaş arasındaki çocuklar için hizmet veren eğitim kurumlarıdır. Okullarımızda “suflörsüz” eğitim anlayışı ile öğrencilere özgürce deneyimler yaşayabilecekleri, ilgi, yetenek ve yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri, bireyselleşmelerini destekleyici zengin bir program sunuyoruz.
18-36 AY OYUN GRUBU
Oyun grubu, çocuğun annesinden, ev ortamından ayrıldığı, bağımsızlaşma yolunda ilk adımların atıldığı ve ilk deneyimlerin yaşandığı özel bir dönemdir. Bu dönem aynı zamanda temel alışkanlıkların kazanılmaya başlandığı, henüz bağımsızlaşma ve bireyselleşme çabalarının yeni başladığı bir dönemdir.
Oyun grubu, bakım ve eğitimin eş zamanlı olarak planlanması gereken bir dönemdir. Oyun grubu çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını harekete geçirecek, bağımsızlaşmalarını ve sosyalleşmelerini kolaylaştıracak, yemek, uyku, tuvalet gibi temel alışkanlıklarını geliştirecek fırsatlar sunuyoruz. Yarım ve tam gün seçenekleri olan oyun grubu programında tam gün programı tercih eden öğrencilerimiz için bir saatlik öğle uykusu yer almaktadır.
36-48 AY OYUN GRUBU
Bu yaş grubuna yönelik eğitim programımız, 36-48 aylar arasındaki öğrencilerimiz için tüm gelişim alanlarını uyaran ve destekleyen; özgüven, özdenetim, özsaygı gibi temel olumlu özellikleri kazandırmayı amaçlayan bir programdır. Öğrencilerimizin ilgi ve meraklarını artırmaya, araştırma ve deneme ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak planlanmış eğitim programı ve ortamları ile akademik beceri ve yeteneklerinin geliştirilmesini hedefliyoruz. Ayrıca arkadaşlık, dostluk, hoşgörü, sevgi, saygı, sorumluluk, işbirliği, paylaşma, yardımlaşma gibi temel evrensel değerleri benimsemelerini önemsiyoruz.
48-60 AY OYUN GRUBU
Gelişimsel dönem özellikleri itibari ile 4 yaş çocuklarını en iyi tanımlayan kelimeler “enerjik” ve “hayalci” olacaktır. Onların bu dönemlerini en iyi şekilde değerlendirmek, keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla çocuklarımıza Scamper( yaratıcılık) ve sanat etkinlikleri sunuyoruz. Matematik çalışmalarımızda sayı, şekil, uzunluk, ağırlık, doku, mesafe, konum ve zaman kavramlarını öğrenmelerini hedefliyoruz. Ayrıca fen ve matematik etkinliklerinin temel becerilerini kazandırmak ve ileriki eğitim hayatlarında bu kavramları sevdirmek için Gems Etkinlikleri sunuyoruz. yarım gün İngilizce programı ile hem anadil hem de yabancıl dil gelişimlerini eşzamanlı olarak sağlıyoruz.
60-72 AY OYUN GRUBU
İlkokula Hazırlık dönemi olarak nitelendirdiğimiz bu gruptaki öğrencilerimize, gelecekteki akademik yaşamlarına sağlam bir temel oluşturacak bir eğitim ortamı sunuyoruz. Çocuklarımıza bu geçiş dönemlerini en keyifli ve tam donanımlı bir program sunmak amacıyla bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurduğumuz eğitim programlarımızı uygulamaktayız. Bu yaş grubu öğrencilerimize yıl boyunca Gems Eğitimi, Proje Tabanlı Öğrenme, Yaşayan Değerler Eğitimi, Scamper (yaratıcılık) Eğitimi ve Okuma Yazmaya Hazırlık konularına göre hazırlanmış etkinliklerle dolu bir eğitim programı uygulanmaktadır.
Ses eğitimi, matematiksel ve geometrik kavramların kazandırılması, okuma ve yazmaya ilişkin ilgi ve merakın artırılması, çizgi gelişiminin sağlanması ve desteklenmesi programın temel amaçları arasında yer almaktadır.
Okullarımızda bu yaş grubunda yer alan öğrencilerimize okuma – yazma öğretimi değil ilköğretime hazırlık programı uygulanmaktadır. Çünkü okuma ve yazma becerisi, aynen dil gelişimi gibi doğal bir gelişim süreci izler. Bu gelişim sürecini dikkate almayan ve küçük yaşlarda okuma – yazma öğretimini amaçlayan programlar, çocuklara okuma – yazma becerisini kazandırdığı halde sadece “resim okuma” dediğimiz anlamlı olmayan bir okumayı ortaya çıkarmaktadır. Oysa önemli olan “anlamlı okuma”, okuma zevki ve sabrı kazandırabilmektir. Erken çocukluk döneminde okuma – yazma eğitimi çocuğun gelişimini ve çocuğu dikkate almayan bir yaklaşımdır. Zaten okuma becerisi çağımız çocukları için çözülmesi çok kolay olan bir şifredir. Önemli olan okumaya ilgini artırılması, sürekliliğinin ve kalıcılığının sağlanmasıdır.
Büyük grup eğitim programı yarım gün İngilizce ve yarım gün Türkçe olarak planlanmıştır.
EĞİTİM ETKİNLİKLERİMİZ
Sanatsal ve Yaratıcı Etkinlikler
ETKİNLİK KÖŞELERİMİZ
OKULUMUZDA ÖĞRENCİLER
Öğrenme sürecinde aktif rol alırlar.
Öğrenme sürecinde sorumluluğu öğretmenleriyle paylaşırlar.
Zamanlarını etkin biçimde kullanırlar.
Risk alırlar.
Sorgularlar.
Düşünme becerilerini mantıklı ve yaratıcı kararlar almak ve karmaşık problemleri çözmek için kullanırlar.
Aktif olarak öğrenmekten zevk alırlar.
Çevreleri ile kolaylıkla iletişim kurarlar.
Doğru, dürüst ve adildirler.
Diğerlerinin ihtiyaçlarına ve hislerine duyarlılık gösterirler.
Faaliyet ve hizmet alanında bir birey olarak yer alırlar.
Arkadaşlarını sever, onlarla başarı yaratacak ilişkiler kurarlar.
Görüşlere, değerlere ve diğer bireylerin, kültürlerine geleneklerine saygı duyarlar.
Çeşitli bakış açılarını araştırmaya ve ilgilenmeye alışmışlardır.
Fiziksel ve zihinsel dengenin ve kişisel mutluluğun önemini anlarlar.
OKULUMUZDA ÖĞRETMENLER
Günümüz eğitim ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve 21. Yüzyılın bilgi teknolojisi toplumunda öğrencileri geleceğe hazırlayabilecek yeterliktedirler. Kendilerini tanır, sürekli olarak kendilerini geliştirirler.
Bilimsel araştırmalara açıktırlar.
Sorumluluklarını bilirler.
Öğrencilerine örnektir olurlar ve onları doğru yönlendirirler.
Hedeflerini somut olarak ortaya koyarlar.
Konu alanına hâkimdir; konu alanına giren kavram, ilke ve genellemeleri bilirler, bunları diğer konu alanlarıyla ve günlük hayatla ilişkilendirerek alanındaki gelişmeleri yakından izleyebilmektedirler.
Öğrencilerine bilimsel yöntemi öğretir ve onları, karşılaştıkları problemleri bilimsel yolla çözebilecek duruma getirirler.
Öğrenciyi tanıma becerisine sahiptirler.
Değerlendirmeleri; objektif ve nesnel ölçütlere dayanır.
Bireysel farklılıkları gözetirler.
Öğrenci gelişimi ile öğrenmesi arasında bağ kurabilirler.
Öğrenciyi güdüleyici etkinliklerde bulunabilirler.
Öğrencinin problemlerinin çözülmesinde yardımcı olurlar.
Fiziksel ve zihinsel yönden farklılığı olan öğrencilerin eğitim öğretimlerine devam edebilecekleri tedbirleri alabilirler.
Çevrenin öğrenciyi olumlu yönde etkilemesini sağlayıcı tedbirleri alabilirler.
Öğrencide öğrenme isteği uyandırırlar.
Alçakgönüllüdürler.
Cesaretlidirler.
OKULUMUZDA VELİLER
Okulla ve öğretmenlerle düzenli ilişkide olurlar.
Çocukların anadilini geliştirme çalışmalarına katkıda bulunurlar.
Çocukların araştırma projelerine yardım ederler.
Çocuğun eğitimi için çevresinde uygun ortam hazırlarlar.
Çocuğunun anlamlı isteklerini değerlendirirler.
Okul ve yakın çevrede açılan aile eğitimlerine katılırlar.
ANNE-BABA EĞİTİMLERİ
Küçük Şeyler Anaokulları, çocuklar ve öğretmenler için akademi olmanın yanı sıra aileler için de akademi olmayı hedeflemektedir. Ailelerle işbirliği ve uyum, ortak değerlerin, amaçların ve dilin benimsenmesinden geçmektedir. Bu bilinçten hareketle yıl boyunca, psikoloji ve çocuk dünyasının önde gelen profesyonelleri, eğitimlerimizde anne ve babalarla bir araya gelmektedir. Başta kurucularımız Sayın Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Sayın Uzm. Psk. Süleyman Hecebil olmak üzere, iletişim ve çocuk konularında uzman pek çok akademisyen bu eğitimlere destek vermektedir.
GALERİ
ULAŞIM HARİTAMIZ
Unable to parse entered address. API response code: REQUEST_DENIED
Etiket: Ataşehir’deki anaokulları, Ataşehir anaokulları, Ataşehir anaokulu, Ataşehir’deki kreşlar, Ataşehir kreş, Ataşehir’deki kreşler, Ataşehir kreş, Ataşehir’deki çocuk evleri, Ataşehir çocuk evi, İstanbul’daki anaokulları, İstanbul anaokulları, İstanbul anaokulu, İstanbul’daki kreşlar, İstanbul kreş, İstanbul’daki kreşler, İstanbul kreş, İstanbul’daki çocuk evleri, İstanbul çocuk evi, Ataşehir’deki gündüz bakım evi, Ataşehir gündüz bakım evi, Ataşehir gündüz bakım evi, Ataşehir’deki gündüz bakım evi, Ataşehir gündüz bakım evi, kadıköy’deki anaokulları, kadıköy anaokulları, kadıköy anaokulu, kadıköy’deki yuvalar, kadıköy yuva, kadıköy’deki kreşler, kadıköy kreş, kadıköy’deki çocuk evleri, kadıköy çocuk evi, istanbul’daki anaokulları, istanbul anaokulları, istanbul anaokulu, istanbul’daki yuvalar, istanbul yuva, istanbul’daki kreşler, istanbul kreş, istanbul’daki çocuk evleri, istanbul çocuk evi, Ataşehir anaokuluları, Kozyatağı’ndaki anaokulu, Kozyatağı’ndaki anaokulları, Ataşehir anaokulu, Ataşehir yuva, Kozyatağı’ndaki yuvalar, Kozyatağı’ndaki yuva, Ataşehir yuvaları, Ataşehir kreş, Kozyatağı’ndaki kreş, Ataşehir kreşler, Ataşehir kreşleri, Ataşehir çocuk evi, Kozyatağı’ndaki çocuk evi, Kozyatağı’ndaki çocuk evleri, Ataşehir çocuk evleri, Maltepe’deki anaokulları, Maltepe anaokulları, Maltepe anaokulu, Maltepe’deki yuvalar, Maltepe yuva, Maltepe’deki kreşler, Maltepe kreş, Maltepe’deki çocuk evleri, Maltepe çocuk evi, erenköy’deki anaokulları, erenköy anaokulları, erenköy anaokulu, erenköy’deki yuvalar, erenköy yuva, erenköy’deki kreşler, erenköy kreş, erenköy’deki çocuk evleri, erenköy çocuk evi, Acıbadem anaokuluları, Acıbadem’deki anaokulu, Acıbadem’deki anaokulları, Acıbadem anaokulu, Acıbadem yuva, Acıbadem’deki yuvalar, Acıbadem’deki yuva, Acıbadem yuvaları, Acıbadem kreş, Acıbadem’deki kreş, Acıbadem kreşler, Acıbadem kreşleri, Acıbadem çocuk evi, Acıbadem’deki çocuk evi, Acıbadem’deki çocuk evleri, Acıbadem çocuk evleri, Maltepe anaokuluları, Maltepe’deki anaokulu, Maltepe’deki anaokulları, Maltepe anaokulu, Maltepe yuva, Maltepe’deki yuvalar,Maltepe’deki yuva, Maltepe yuvaları, Maltepe kreş, Maltepe’deki kreş, Maltepe kreşler, Maltepe kreşleri, Maltepe çocuk evi, Maltepe’deki çocuk evi, Maltepe’deki çocuk evleri, Maltepe çocuk evleri, Caferağa anaokuluları, Caferağa’daki anaokulu, Caferağa’daki anaokulları, Caferağa anaokulu, Caferağa yuva, Caferağa’daki yuvalar,Caferağa’daki yuva, Caferağa yuvaları, Caferağa kreş, Caferağa’daki kreş, Caferağa kreşler, Caferağa kreşleri, Caferağa çocuk evi, Caferağa’daki çocuk evi, Caferağa’daki çocuk evleri, Caferağa çocuk evleri, Eğitim anaokuluları, Eğitim’deki anaokulu, Eğitim’deki anaokulları, Eğitim anaokulu, Eğitim yuva, Eğitim’deki yuvalar,Eğitim’deki yuva, Eğitim yuvaları, Eğitim kreş, Eğitim’deki kreş, Eğitim kreşler, Eğitim kreşleri, Eğitim çocuk evi, Eğitim’deki çocuk evi, Eğitim’deki çocuk evleri, Eğitim çocuk evleri, Erenköy anaokuluları, Erenköy’deki anaokulu, Erenköy’deki anaokulları, Erenköy anaokulu, Erenköy yuva, Erenköy’deki yuvalar, Erenköy’deki yuva, Erenköy yuvaları, Erenköy kreş, Erenköy’deki kreş, Erenköy kreşler, Erenköy kreşleri, Erenköy çocuk evi, Erenköy’deki çocuk evi, Erenköy’deki çocuk evleri, Erenköy çocuk evleri, Fenerbahçe anaokuluları, Fenerbahçe’deki anaokulu, Fenerbahçe’deki anaokulları, Fenerbahçe anaokulu, Fenerbahçe yuva, Fenerbahçe’deki yuvalar,Fenerbahçe’deki yuva, Fenerbahçe yuvaları, Fenerbahçe kreş, Fenerbahçe’deki kreş, Fenerbahçe kreşler, Fenerbahçe kreşleri, Fenerbahçe çocuk evi, Fenerbahçe’deki çocuk evi, Fenerbahçe’deki çocuk evleri, Fenerbahçe çocuk evleri, Kayışdağı anaokuluları, Kayışdağı’ndaki anaokulu, Kayışdağı’ndaki anaokulları, Kayışdağı anaokulu, Kayışdağı yuva, Kayışdağı’ndaki yuvalar,Kayışdağı’ndaki yuva, Kayışdağı yuvaları, Kayışdağı kreş, Kayışdağı’ndaki kreş, Kayışdağı kreşler, Kayışdağı kreşleri, Kayışdağı çocuk evi, Kayışdağı’ndaki çocuk evi, Kayışdağı’ndaki çocuk evleri, Kayışdağı çocuk evleri, Fikirtepe anaokuluları, Fikirtepe’deki anaokulu, Fikirtepe’deki anaokulları, Fikirtepe anaokulu, Fikirtepe yuva, Fikirtepe’deki yuvalar |